2016年职称英语bckbet如何下载综合类考前复习题(五)

时间:2015-10-21??来源:中华会计bckbet如何下载网??编辑:??打印

【免费】“先听课、后付费”点击注册 享受七天的免费学习期!
无需立即付费,相应课程听课权限已开通,可享受已制作完成章节全部内容,满意后再付款!
【精品班】2016年职称英语bckbet如何下载辅导 当期bckbet如何下载不过,下期学费减半!
经典班次科学搭配,全程立体化教学,学习过程全程跟踪、分析、指导。名师课程,随意选听。

第1部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

下面每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近的选项。

1. The normal price of a ticket for an adult is $ 230.

A. ordinary

B. proper

C. fair

D. medium

2. We have to ask them to quit talking in order that all people present could hear us clearly.

A. decrease

B. cease

C. continue

D. keep on

3. The Klondike was the scene of one of the biggest gold rushes the world has ever known.

A. location

B. view

C. event

D. landscape

4. Of the reptile groups, the snake group was the final one to appear.

A. last

B. best

C. ugliest

D. longest

5. Colleges and universities usually give diplomas or certificates to students who complete course requirements adequately.

A. responsibly

B. sufficiently

C. patiently

D. successfully

6. A will is a document written to ensure that the wishes of the deceased are realized.

A. fulfilled

B. accepted

C. advocated

D. received

7. She has been the subject of massive media coverage.

A. extensive

B. negative

C. expensive

D. active

8. The conference explored the possibility of closer trade links.

A. rejected

B. investigated

C. proposed

D. postponed

9. What were the effects of the decision she made?

A. reasons

B. results

C. causes

D. bases

10. The sea was calm and still.

A. quite

B. quiet

C. yet

D. rough

11. In a bullfight, it is the movement, not the color, of objects that arouses the bull.

A. confuses

B. excites

C. scares

D. diverts

12. Mary called me up very late last night.

A. shouted at me

B. visited me

C. telephoned me

D. waked me

13. Mary gets up at the same time every morning.

A. arises

B. raises

C. arrives

D. stands up

14. Susan is looking for the dictionary, which she lost yesterday.

A. finding

B. looking up

C. looking at

D. trying to find

15. All the people assembled at Marys house.

A. collected

B. fixed

C. asserted

D. assist

参考答案:

1.A 2.B 3.A 4.A 5.B

6.A 7.A 8.B 9.B 10.B

11.B 12.C 13.A 14.D 15.A

热门点击
网络视频多媒体课堂
联系我们